Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Συνταγή Μαγειρικής



Ψητό κοτόπουλο Κατσαρόλας


Παίρνουμε ένα κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες, βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα να κάψει και ρίχνουμε το κοτόπουλο να ροδίσει και απο τις δύο μεριές. Μετά ρίχνουμε αλάτ, πιπέρι, ρίγανη και τρείς σκελίδες σκόρδο. Αφού το ανακατέψουμε λίγο το σβύνουμε με κρασί. Το αφήνουμε στη φωτιά να πιεί το κρασί, ρίχνουμε λίγο νεράκι και το αφήνουμε να βράσει. Αφού βράσει, ρίχνουμε λίγο χυμό λεμονιού αν θέλουμε.
Γιάννης Παναγόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: